De seneste statistikker viser, at næsten 50% af Apple iPhones fremstilles på Foxconn's Zhengzhou-fabrik (det centrale Kina), der igen summede af aktivitet efter præsentationen den 12. september af tre nye produkter. 'Apple: iPhone 8, 8 Plus og iPhone X.

Adam Repair butik er placeret i Valby Toftegårds Alle 24. Herfra tilbyder vi vores services til private, erhverv og offentlige institutioner. Vi lagerfører et stort antal af reservedele til langt de mest populære mærker og modeller, hvilket betyder, at vi kan udføre din reparation hurtig og uden tidsbestilling.

Manglen på arbejdskraft er en af ​​svaghederne i strategien "Made in USA". Den amerikanske præsident Donald Trump har gentagne gange sagt, at han vil forynge landets fremstillingsindustri og beordre Apple til at etablere et produktionsanlæg i USA. Men "Made in USA" fremstår i sidste ende mere som et slogan end et opnåeligt mål.

Foxconn har en komplet industriel kæde i Zhengzhou County og City, herunder hovedkvarteret, flere virksomheder inden for præcisionselektronik og andre filialer, hvilket sikrer høj effektivitet og selvforsyning.

Webstedet har 94 iPhone-produktionslinjer, der drives af 350.000 ansatte, og omkring 350 iPhone-enheder samles hvert minut på Foxconn's Zhengzhou-fabrik. Ifølge en nylig rapport kan den daglige produktion nå op til 500.000 enheder. Producerer ud over samlingen af ​​mobiltelefoner, små metaldele til telefoner.

Fabrikken ligger i et toldområde med tilstedeværelse af toldembedsmænd ved indgangen til firmaet og ikke langt fra lufthavnen for at lette eksporten af ​​smartphones.

USA er stadig tilbageholdende med at anerkende de kinesiske fabrikters vitale status. Trump opfordrede Apple til at bygge et produktionsanlæg i landet før og efter tiltrædelsen. Han ville også have forpligtet sig til at sænke skatten for virksomheden, hvis han havde haft succes med at flytte iPhone-produktionsaktiviteter til USA.

Selvom æblemærket valgte en produktionsoverførsel til USA, ville alt ikke være let. I 2016 havde den amerikanske gigant 766 globale leverandører, hvoraf 346 var på det kinesiske fastland. Derudover arbejdede næsten 3 millioner kinesiske arbejdere for Apple det år, og antallet steg i 2017.

Oprettelsesprocessen til iPhone kræver 8.700 ingeniører på mellemniveau. USA havde 7.000 kandidater i denne specialitet i 2014. I Kina er 240.000 faglærte arbejdere og ingeniører ansat hos Foxconn, sagde Apple i 2015.

USA har længe frigivet elektronikindustrien og har derfor ikke en fuld kæde til at støtte denne industri. I det sydlige Kina i Shenzhen blev op til 10 leverandører fundet på en enkelt dag, sagde en amerikansk lærer, der studerede supply chain management.

https://www.adamrepair.dk/

Author's Bio: 

Waqas ALi